Latest headlines

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myyntijohtaja

Olet myynnin ammattilainen. Asiakastyö on leipälajisi ja olet hyvä suhteiden luoja sekä ylläpitäjä. Omaat vahvaa kokemusta myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä sinulla on näyttöjä ratkaisumyynnin onnistumisista. Olet pitkäjänteinen neuvottelija, näet mahdollisuudet ja osaat myös kertoa ne asiakkaille.
Haluat kehittyä, kehittää ja tiedät miten projekteja johdetaan.
Jälleenmyynnin toimintamallitkin ovat sinulle tuttuja. Ymmärrys julkishallinnon tavasta toimia tukee arkeasi.
Kehität ja teet yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Kokemus vastaavasta ehdottomasti plussaa. Siksi saat myös aika ajoin matkustaa ulkomaille.
Avoin luonteesi viehättää ja luot luottamuksellisia suhteita luontevasti.
Olet konsultatiivinen myyjä ja jaksat etsiä ratkaisuja asiakkaan kanssa. Osaat nähdä kokonaisuudet, mutta et pelkää yksityiskohtiakaan.
Olet kärsivällinen eteenpäinmenijä, etkä turhaudu, vaikka joudut toistamaankin asioita. Esiinnyt ja kommunikoit selkeästi.
Suomen kielesi on suullisesti sekä kirjallisesti sujuvaa ja tulet toimeen erinomaisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on ehdottomasti eduksi. Koulutustaustasi tukee tehtävässä onnistumista.
Hyvä suhde digi- ja ict – maailmaan on tukee oppimista palveluiden tarjoamisessa ja kehitystyössä.
Arkesi vietät pääsääntöisesti asiakkaiden kanssa, mutta sinua tarvitaan aika ajoin myös toimistolla. Olet joukkuepelaaja ja sinulla on pelisilmää.

Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään yritys seuraavaan vaiheeseen ja antaa panoksesi tulevaan. Saat arkeesi alan ammattilaiset ja erinomaisen työilmapiirin sekä uniikit tuotteet ja palvelut.

Jos olet kiinnostunut vastaamaan haasteeseen lähetä tarinasi ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Viemme asiaa eteenpäin saapumisjärjestyksessä, joten reagoi ripeästi. Merkiksi Myyntijohtaja.

 

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Marketing Professional

Olet markkinointihahmo, joka näkee huomisen suunnat jo tänään.
Ammattilainen, jolla on kontaktit hallussa ja sana kulkee.
Persoona, joka ei heti paina paniikkinappulaa vaan siirtyy ratkaisuvaiheeseen.
Olet digiajan kasvatti.
Some, seo ja kaikki muutkin termit ovat pakissasi. Olet sosiaalinen ja yhteisösi pidetty sisäpiiriläinen. Olet yrityksen tärkeä tekijä, markkinoinnin tekijä.
Suunnittelet koko tulevan vuoden ja toteutat toimenpiteet.Hoidat tapahtumasuunnittelun tiimisi kanssa, vastaat brändin hyvinvoinnista ja viestit siitä eri kanavissa. Verkkosivut ovat herkässä hoidoissasi. Tuote- ja palvelulanseeraukset kuuluvat salkkuusi.

Tunnet pelikenttäsi ja uudet ideat ovat sinun juttusi. Menestyt innokkuutesi voimin huomennakin.
Olet läsnä myynnin arjessa. Tuet heitä onnistumaan ja määrittelet brändiä tukevan linjan toteutuksen.
Olet ratkaisukeskeinen, näet mahdollisuudet ja olet nopea reagoimaan. Kielitaitosi kattaa kansainvälisen ammatillisen kanssakäymisen niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Koulutuksesi ja kokemuksesi tukee polkuasi.
Hoidat perusasiat tyylikkäästi ja järjestelmällisesti. Aikataulutat tapahtumat alusta loppuun ja vastaat lopputuloksesta. Olet utelias oppimaan uutta ja erinomaisen luova markkinoinnin ideapaja. Työkaverisi arvostavat ammattitaitoasi ja antavat osaamisellesi arvoa. Hoidat kenttääsi ammattimaisesti ja kehität tehtävää vastaamaan tämän päivän haasteita.

Jos tunnet, että paikka on sinun ja pystyt siihen vastaamaan, kerro se meille tarinassasi. Laita faktat itsestäsi CV:n muotoon. Palkkioajatuksesi haluamme kuulla myös tässä yhteydessä.
Lähetä kokonaisuus osoitteeseen call@headhunterhouse.fi.
Merkki Marketing P.

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Sales Manager

Olet myynnin- ja markkinoinnin ammattipelaaja ja nautit jokaisesta hetkestä vaikuttaessasi asiakkaan mielipiteeseen. Elät vahvasti digiaikaa. Vahvasti kasvava yritys kasvaa myös kansainvälisesti. Tulet siis kaupallisesti toimeen myös eri kulttuureissa.

Olet luova ja nopea oivaltamaan asiakasyrityksen tarpeet ja osaat pukea ratkaisun sanoiksi ja teoiksi. Vakuutat neuvottelijana ja herätät luottamusta.
Osaat innostaa ja saat aikaan tulosta omalle joukkueellesi kuin myös asiakkaalle.
Olet aktiivinen kumppanuussuhteiden rakentaja sekä osaat pitää niitä yllä. Osaat motivoida sekä kannustaa ja muut nauttivat tehdä kanssasi haasteellista työtä. Jaksat kulkea pitkää polkua asiakkuuksiesi kanssa, etkä lopeta ensimmäiseen vaiheeseen.
Olet aito ja avoin. Olet energinen eteenpäin katsoja etkä niin välitä muistella vanhoja.

Vastaat myynnin kehityksestä myös kansainvälisesti. Tueksesi saat ammattilaiskollegat ja erinomaisen sekä innovatiivisen kokonaisuuden myyntisalkkuusi.
Ja saat myös mahdollisuuden kasvaa mukana.
Olet aitopaikalla ja määrittelet tuloksien kautta myös tulevaisuuden suuntaasi.

Kokemusta sinulle on karttunut myynnin/myynnijohdon tehtävissä.
Määrätietoinen ja tavoitteellinen arki on sinulla jo valmiiksi kalenterissa.
Verkostosi avaa sinulle ovia ja tulet luontevasti toimeen uusien ihmisten kanssa.
Englanti sujuu niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja muu kielitaito tukee matkaasi menestykseen.

Jos aidosti tunnet kuuluvasi tähän joukkueeseen, lähetä tarinasi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi
Merkki Sales Manager.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myyntipäällikkö

Työhistorian titteliviidakosta työhistoriasi voi olla myyntijohtaja, myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö tai yhteyspäällikkö. Ensisijaisesti olet myynnin tekijä. Taustaasi olet onnistuneesti reitiittänyt myyntiorganisaatioissa eikä se, että olet ollut teknisen kaupan kanssa tekemisissä ole pahasta. Myynti on sinulle luontevan oivaltavaa.
Työminältäsi olet nopea kopin ottaja, kykenet lukemaan erilaisten asiakkaiden tarpeet ja tuottamaan mallin, joka tukee asiakkaan tarvetta ja oma pussisikin kestää hinnoittelurakenteesi. Analysoit, budjetoit ja johdat kokonaisuuden tekemisen tasolle. Vastuusi kannat ryhdikkäästi. Uit yritysviidakossa luontevasti olipa tarve millä toimialalla vaan ja vastassa kuka tahansa.
Persoonasion toimeen tarttuva, ripeä ja oivaltava (old school –termi ”oma-aloitteinen”). Olet varsinainen myynninvirtuaasi, uskalias ja periksiantamaton, uuttera ja ratatyötä rakastava yli-ihminen. Arvostat sovittuja speksejä ja aikatauluja. Poltat kumia arkisessa aherruksessa  etkä ole kahviringin vinguttelija vaan puhut suoraan ja asiasta. Luovuus näkyy tekemissäsi ja pohdinnasta etkä ole kaavoihin kangistunut arvostelija. Olet kiinnostunut tekniikasta ja koneista.
Saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Sinulta odotetaan, mutta tueksesi saat ammattimaiset kollegat ja kumppanit sekä tukevan paketin toteuttaa ammatillista arkea. Kynäilet sujuvasti ja tiedät, ettei pelkästään kotimaisella kielellisellä osaamisella pärjää. Olet tosissasi, mutta sinulla on myös pilke silmäkulmassasi. Ja juuri siksi kaikki haluavat tehdä sinun kanssasi yhteistyötä.
Kirjoita paluupostissa itsestäsi. Liitä matkaan faktat, jotka meidän kuuluu tietää sinusta CV:n muotoon. Kerro myös palkkioajatuksesi. Suorita lähetys osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Merkiksi Myyntipäällikkö.