Latest headlines

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Maajohtaja

Otat kokonaisvastuun liiketoiminnan perustamisesta. Vastaat prosessien ja rakenteiden käyttöönotosta. Jatkossa raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja olet osa johtoryhmää.

Tehtäväkenttääsi kuuluu tiimin rekrytointi, johtaminen ja kehittäminen, asiakastarjonnan kehittäminen. Haluat markkinajohtajaksi. Brändin kehittäminen sekä luonnollisesti liiketoiminnan kasvattaminen ovat salkussasi.
Vastaat tuloksesta, kasvustrategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä uusista parhaista kumppanisopimuksista. Markkinointi on myös vastuullasi ja ymmärrät sen tärkeyden. Elät myynnin ja markkinoinnin digiaikaa. Valitset ympärillesi parhaat henkilöt ja kumppanit.
Saat kaiken tarvittavan avun ja toiminnot pääkonttorilta.

Tahdot, ymmärrät ja teet todeksi asioita.
Koulutuksesi on akateeminen ja olet jo vahva osaaja kokemuksesi kautta. Kielitaitosi tekee sinusta vielä vahvemman.
Näyttöjäsi olet jo antanut ja oma vaatimustasosi on korkea. Finanssimaailman tuntemus ja ymmärrys tukee onnistumistasi. Markkinointikanavat ovat olleet osa matkaasi ja osaat valita oikeat väylät otsikosta ja hetkestä riippuen.
Olet analyyttinen, tuloksen puristukseen tottunut johtaja. Innostat ja osaat tartuttaa vimman niin tiimisi kuin asiakkaisiisi.
Viet tavoitteesi maaliin ja nautit onnistumisista. Perustat liikkeesi faktoihin ja eteen tulevat haasteet saavat sinut toimimaan vielä tehokkaammin. Olet yrittäjähenkinen ja nautit arjestasi niin töissä kuin vapaa-ajalla. Rehellisyys kuvaa sinua hyvin ja ihmiset luottavat sinuun. Osaat valmentaa joukkuettasi ja palautetta antamalla kykenet kasvattamaan joukkojesi intohimoa onnistumisiin.

Jos haluat tarttua haastavaan mahdollisuuteen, lähetä tarinasi sekä CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Business Manager

Olet myynnin- ja markkinoinnin ammattipelaaja ja nautit jokaisesta hetkestä vaikuttaessasi asiakkaan mielipiteeseen. Elät vahvasti digiaikaa. Vahvasti kasvava yritys kasvaa myös kansainvälisesti. Tulet siis kaupallisesti toimeen myös eri kulttuureissa.

Olet luova ja nopea oivaltamaan asiakasyrityksen tarpeet ja osaat pukea ratkaisun sanoiksi ja teoiksi. Vakuutat neuvottelijana ja herätät luottamusta.
Osaat innostaa ja saat aikaan tulosta omalle joukkueellesi kuin myös asiakkaalle.
Olet aktiivinen kumppanuussuhteiden rakentaja sekä osaat pitää niitä yllä. Osaat motivoida sekä kannustaa ja muut nauttivat tehdä kanssasi haasteellista työtä. Jaksat kulkea pitkää polkua asiakkuuksiesi kanssa, etkä lopeta ensimmäiseen vaiheeseen.
Olet aito ja avoin. Olet energinen eteenpäin katsoja etkä niin välitä muistella vanhoja.

Vastaat myynnin kehityksestä myös kansainvälisesti. Tueksesi saat ammattilaiskollegat ja erinomaisen sekä innovatiivisen kokonaisuuden myyntisalkkuusi.
Ja saat myös mahdollisuuden kasvaa mukana.
Olet aitopaikalla ja määrittelet tuloksien kautta myös tulevaisuuden suuntaasi.

Kokemusta sinulle on karttunut myynnin/myynnijohdon tehtävissä.
Määrätietoinen ja tavoitteellinen arki on sinulla jo valmiiksi kalenterissa.
Verkostosi avaa sinulle ovia ja tulet luontevasti toimeen uusien ihmisten kanssa.
Englanti sujuu niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja muu kielitaito tukee matkaasi menestykseen.

Jos aidosti tunnet kuuluvasi tähän joukkueeseen, lähetä tarinasi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi
Merkki BM.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myyntipäällikkö

Työhistorian titteliviidakosta työhistoriasi voi olla myyntijohtaja, myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö tai yhteyspäällikkö. Ensisijaisesti olet myynnin tekijä. Taustaasi olet onnistuneesti reitiittänyt myyntiorganisaatioissa eikä se, että olet ollut teknisen kaupan kanssa tekemisissä ole pahasta. Myynti on sinulle luontevan oivaltavaa.
Työminältäsi olet nopea kopin ottaja, kykenet lukemaan erilaisten asiakkaiden tarpeet ja tuottamaan mallin, joka tukee asiakkaan tarvetta ja oma pussisikin kestää hinnoittelurakenteesi. Analysoit, budjetoit ja johdat kokonaisuuden tekemisen tasolle. Vastuusi kannat ryhdikkäästi. Uit yritysviidakossa luontevasti olipa tarve millä toimialalla vaan ja vastassa kuka tahansa.
Persoonasion toimeen tarttuva, ripeä ja oivaltava (old school –termi ”oma-aloitteinen”). Olet varsinainen myynninvirtuaasi, uskalias ja periksiantamaton, uuttera ja ratatyötä rakastava yli-ihminen. Arvostat sovittuja speksejä ja aikatauluja. Poltat kumia arkisessa aherruksessa  etkä ole kahviringin vinguttelija vaan puhut suoraan ja asiasta. Luovuus näkyy tekemissäsi ja pohdinnasta etkä ole kaavoihin kangistunut arvostelija. Olet kiinnostunut tekniikasta ja koneista.
Saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Sinulta odotetaan, mutta tueksesi saat ammattimaiset kollegat ja kumppanit sekä tukevan paketin toteuttaa ammatillista arkea. Kynäilet sujuvasti ja tiedät, ettei pelkästään kotimaisella kielellisellä osaamisella pärjää. Olet tosissasi, mutta sinulla on myös pilke silmäkulmassasi. Ja juuri siksi kaikki haluavat tehdä sinun kanssasi yhteistyötä.
Kirjoita paluupostissa itsestäsi. Liitä matkaan faktat, jotka meidän kuuluu tietää sinusta CV:n muotoon. Kerro myös palkkioajatuksesi. Suorita lähetys osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Merkiksi Myyntipäällikkö.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myynnintekijä

Olet myynnin ammattilainen. Asiakastyö on leipälajisi ja olet hyvä suhteiden luoja sekä ylläpitäjä. Omaat vahvaa kokemusta myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä sinulla on näyttöjä ratkaisumyynnin onnistumisista. Olet pitkäjänteinen neuvottelija, näet mahdollisuudet ja osaat myös kertoa ne asiakkaille.
Haluat kehittyä, kehittää ja tiedät miten projekteja johdetaan.
Jälleenmyynnin toimintamallitkin ovat sinulle tuttuja. Ymmärrys julkishallinnon tavasta toimia tukee arkeasi.
Kehität ja teet yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Kokemus vastaavasta ehdottomasti plussaa. Siksi saat myös aika ajoin matkustaa ulkomaille.
Avoin luonteesi viehättää ja luot luottamuksellisia suhteita luontevasti.
Olet konsultatiivinen myyjä ja jaksat etsiä ratkaisuja asiakkaan kanssa. Osaat nähdä kokonaisuudet, mutta et pelkää yksityiskohtiakaan.
Olet kärsivällinen eteenpäinmenijä, etkä turhaudu, vaikka joudut toistamaankin asioita. Esiinnyt ja kommunikoit selkeästi.
Suomen kielesi on suullisesti sekä kirjallisesti sujuvaa ja tulet toimeen erinomaisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on ehdottomasti eduksi. Koulutustaustasi tukee tehtävässä onnistumista.
Hyvä suhde digi- ja ict – maailmaan on tukee oppimista palveluiden tarjoamisessa ja kehitystyössä.
Arkesi vietät pääsääntöisesti asiakkaiden kanssa, mutta sinua tarvitaan aika ajoin myös toimistolla. Olet joukkuepelaaja ja sinulla on pelisilmää.

Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään yritys seuraavaan vaiheeseen ja antaa panoksesi tulevaan. Saat arkeesi alan ammattilaiset ja erinomaisen työilmapiirin sekä uniikit tuotteet ja palvelut.

Jos olet kiinnostunut vastaamaan haasteeseen lähetä tarinasi ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Viemme asiaa eteenpäin saapumisjärjestyksessä, joten reagoi ripeästi. Merkiksi Myynnintekijä.