Latest headlines

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Kaupallinen Johtaja

Olet myynnin sekä markkinoinnin tekijä. Sinussa on energiaa ja kirkkaat tavoitteet ohjaavat toimintaasi. Olet vienyt läpi vaativia projekteja ja pidät tekemistä jatkuvasti aktiivisesti yllä. Asiakkaiden kohtaamiset saavat parhaat ominaisuutesi esiin ja vakuutat kuulijat esiintymiselläsi. Herätät huomiota ammattitaidollasi ja persoonallasi myös omassa työyhteisössäsi. Sinua arvostetaan johtajana. Viestisi sisältää ajattelun aiheita ja olet selvillä mitä maailmalla tapahtuu.

Olet ammattilainen, joka ehdottomasti myy. Brändin rakentaminen on sinulle tuttua. Uskot tarinan voimaan ja teet sen todeksi. Sinulla on ymmärrys vähittäiskaupan ketjujen sekä kauppiaiden näkemyksistä ja tiedät tavan toimia. Elintarvikealan kokemus tukee onnistumistasi. Saat haltuusi ainutlaatuisen uuden maailman ja muutat vahvasti toimialan kulttuuria. Kansainvälinen toiminta on sinulle myös tuttua.
Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.
Ajankäyttösi ja intohimosi kohdistuvat tekemiseen; kehitysosasto on eri yksikkö.
Joskin myyntitoiminnan palautteen kautta osallistut tuotannon kanssa jatkuvaan tuotekehitykseen. Takanasi on tukeva koulutus ja kokemuksen kilometrejä myynnin ja myynninjohdon parissa. Tulet erinomaisesti ymmärretyksi suullisesti ja kirjallisesti ainakin suomen- ja englanninkielellä. Jaksat edelleen nöyrästi panostaa uuteen ja vahvistaa vanhaa. Vaadit itseltäsi tapahtumia ja uskallat myös vaatia niitä muilta. Et pelkää kireitäkään muuttuvia aikatauluja, etkä haastavia tilanteita. Tulosorientoitunut kulttuuri kantaa vastuun asiakkaiden menestyksestä.
Jos Sinua aidosti kiinnostaa olla mukana eturivissä luomassa uutta, lähetä oma tarinasi sekä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi
Merkki KJ.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myyntijohtaja

Olet myynnin ammattilainen. Asiakastyö on leipälajisi ja olet hyvä suhteiden luoja sekä ylläpitäjä. Omaat vahvaa kokemusta myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä sinulla on näyttöjä ratkaisumyynnin onnistumisista. Olet pitkäjänteinen neuvottelija, näet mahdollisuudet ja osaat myös kertoa ne asiakkaille.
Haluat kehittyä, kehittää ja tiedät miten projekteja johdetaan.
Vastaat tuloksestasi, sopimusasiakkaista ja jälleenmyynnin toimintamallitkin ovat sinulle tuttuja. Lisäksi teet yhteistyötä kumppaniverkoston kanssa. Avoin luonteesi viehättää ja luot luottamuksellisia suhteita luontevasti.
Olet konsultatiivinen myyjä ja jaksat etsiä ratkaisuja asiakkaan kanssa. Osaat nähdä kokonaisuudet, mutta et pelkää yksityiskohtiakaan.
Olet kärsivällinen joukkuepelaaja, etkä turhaudu, vaikka joudut toistamaankin asioita. Esiinnyt ja kommunikoit selkeästi.
Suomen kielesi on suullisesti sekä kirjallisesti sujuvaa ja tulet toimeen erinomaisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito eduksi. Koulutustaustasi tukee tehtävässä onnistumista.
Hyvä suhde digi- ja ict – maailmaan on eduksi palveluita tarjottaessa ja kehitettäessä.

Arkesi vietät pääsääntöisesti asiakkaiden kanssa, mutta sinua tarvitaan aika ajoin myös toimistolla. Vastaat osaltasi niin tuloksesta kuin tunnelmastakin. Olet joukkuepelaaja ja sinulla on pelisilmää. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään nuori yritys seuraavaan vaiheeseen ja antaa panoksesi tulevaan.

Jos olet kiinnostunut vastaamaan haasteeseen lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Merkki MJ.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myyntipäällikkö

Olet myynnin- ja markkinoinnin ammattipelaaja ja nautit jokaisesta hetkestä vaikuttaessasi asiakkaan mielipiteeseen. Elät vahvasti digiaikaa. Vahvasti kasvava yritys kasvaa myös kansainvälisesti. Tulet siis kaupallisesti toimeen myös eri kulttuureissa.

Olet luova ja nopea oivaltamaan asiakasyrityksen tarpeet ja osaat pukea ratkaisun sanoiksi ja teoiksi. Vakuutat neuvottelijana ja herätät luottamusta.
Osaat innostaa ja saat aikaan tulosta omalle joukkueellesi kuin myös asiakkaalle.
Olet aktiivinen kumppanuussuhteiden rakentaja sekä osaat pitää niitä yllä. Osaat motivoida sekä kannustaa ja muut nauttivat tehdä kanssasi haasteellista työtä. Jaksat kulkea pitkää polkua asiakkuuksiesi kanssa, etkä lopeta ensimmäiseen vaiheeseen.
Olet aito ja avoin. Olet energinen eteenpäin katsoja etkä niin välitä muistella vanhoja.

Vastaat myynnin kehityksestä myös kansainvälisesti. Tueksesi saat ammattilaiskollegat ja erinomaisen ja innovatiivisen kokonaisuuden myyntisalkkuusi.
Ja saat myös mahdollisuuden kasvaa mukana.
Olet aitopaikalla ja määrittelet tuloksien kautta myös tulevaisuuden suuntaasi.

Kokemusta sinulle on karttunut myynnin/myynnijohdon tehtävissä.
Määrätietoinen ja tavoitteellinen arki on sinulla jo valmiiksi kalenterissa.
Verkostosi avaa sinulle ovia ja tulet luontevasti toimeen uusien ihmisten kanssa.
Englanti sujuu niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja muu kielitaito tukee matkaasi menestykseen.

Jos aidosti tunnet kuuluvasi tähän joukkueeseen, lähetä tarinasi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi
Merkki Myyntipäällikkö.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Sales Manager

Työhistorian titteliviidakosta työhistoriasi voi olla myyntijohtaja, myyntipäällikkö tai asiakkuuspäällikkö. Ensisijaisesti olet myynnin tekijä.
Taustaasi olet onnistuneesti reitittänyt myyntiorganisaatioissa. Palvelut ja niiden myyminen on sinulle luontevan oivaltavaa. Saat tuoreen paketin ja kansainvälisen kentän vastuullesi.

Työminältäsi olet nopea kopin ottaja, kykenet lukemaan erilaisten asakkaiden tarpeet ja tuottamaan mallin palvelusta, joka tukee asiakkaan tarvetta.
Analysoit, budjetoit ja johdat kokonaisuuden tekemisen tasolle. Vastuun kannat ryhdikkäästi.
Uit yritysviidakossa luontevasti olipa tarve millä toimialalla tahansa.

Persoonasi on toimeentarttuva, ripeä ja oivaltava (old school -termi ”oma-aloitteinen”). Olet varsinainen myynnin virtuaasi, uskalias ja periksiantamaton, uuttera ja ratatyötä rakastava tekijä. Arvostat sovittuja speksejä ja aikatauluja.
Poltat kumia arkisessa aherruksessa etkä ole kahviringin vinguttelija vaan puhut suoraan ja asiasta. Johdat, liidaat esimerkillä ja nautit matkasta.
Luovuus näkyy tekemissäsi ja pohdit koko ajan uusia mahdollisuuksia. Et ole kaavoihin kangistunut arvostelija.

Saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Sinulta odotetaan, mutta tueksesi saat ammattimaiset kollegat ja kumppanit sekä tukevan paketin toteuttaa ammatillista arkea. Olet joukkueen täysimääräinen jäsen.
Kynäilet sujuvasti ja tiedät, ettei pelkästään kotimaisella kielellisellä osaamisella pärjää tässä kansainvälisessä tehtävässä. Lontoo on edellytys. Muu kielitaito tukee matkaasi.
Olet tosissasi, mutta sinulla on myös pilke silmäkulmassasi.
Ja juuri siksi kaikki haluavat tehdä sinun kanssasi yhteistyötä.

Kirjoita itsestäsi ja liitä matkaan faktat, jotka meidän kuuluu tietää sinusta.
Kerro myös palkkioajatuksesi.
Suorita lähetys osoitteeseen call@headhunterhouse.fi.
Merkki SM.

 

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

Myynnintekijä

Markkinat kasvaa ja vauhti kiihtyy. Siksi Hublet Oy etsii sinua myyntipäällikkö.
Olet aktiivinen myynnin- ja markkinoinnin tekijä.  Olet luova ja nopea oivaltamaan yrityksen mahdollisuudet kanssasi ja osaat pukea sen sanoiksi ja teoiksi. Vakuutat neuvottelijana, herätät luottamusta ja lunastat lupauksesi. Osaat innostaa ja saat aikaan tulosta.
Olet aktiivinen kumppanuussuhteiden rakentaja. Osaat motivoida sekä kannustaa ja muut nauttivat tehdä kanssasi haasteellista työtä. Tunnistat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ja yhdessä muokkaatte tarjottavan kokonaisuuden. Olet aito ja avoin. Elät halusta onnistua.

Tueksesi saat vahvasti kasvavan yrityksen, yhden markkinoiden kiinnostavimmista kotimaisista innovaatioista ja loistavat työkaverit. Saat erinomaisen mahdollisuuden kasvaa mukana niin ihmisenä kuin ammattilaisena. Olet aitopaikalla ja määrittelet myös oman tulevaisuutesi suuntaa.

Kokemuksen kilometrit myynnin/myynninjohdon tehtävissä ovat edellytyksenä tehtävään. Määrätietoinen  ja tavoitteellinen arki on sinulla jo valmiiksi kalenterissa. Verkostosi avaa sinulle ovia ja tulet luontevasti toimeen uusien ihmisten kanssa. Olet pelannut myös kansainvälisillä kentillä.
Englannin kieli sujuu niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja muu kielitaito helpottaa matkaasi menestykseen.

Jos aidosti tunnet kuuluvasi tähän joukkueeseen lähetä tarinasi ja CV:si palkkatoivomuksineen  osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Hakemukseen merkki Hublet myynnintekijä.