Latest headlines

Freelancy etsii sinua

Freelancer – talentti

Jos olet luova, positiivinen ja pidät itseäsi oman alasi ammattilaisena, on meidän syytä tavata, juoda vahvat kahvit ja keskustella aiheesta Freelancy.
Välitämme Freelancyn kautta alansa ammattilaisia yritysten haastaviin projekteihin.
Yhdistämme siis talentit ja tilaajat.
Freelancy ei ole toimialasidonnainen, toimimme laaja-alaisesti.
Jos olet markkinoinnin osaaja, ad, copy, web-designer ja mitä meitä nyt onkaan, olemme samalla kentällä. Digiajan virtuoosit mainittakoon myös ehdottomasti. Myyntihenkiset ja vastuuta ottavat projektijohtajat/päälliköt ovat oman sarjansa vahvuuksia.
Taitelijat ja artistit saavat kauttamme väylän seuraavaan performanssiin. Nyt teemme tietenkin yhdessä ”pienesti”, mutta pääasia, että tapahtuu.
Konsulttien toimialakenttä on laaja. Olit sitten myynnin, HR:n jne ammattilainen, olet tervetullut seuroihin.

Jos haluat kaltaistesi joukkoon, lähetä tarinasi, kerro kuka olet ja mitä osaat.
Välitä osoitteeseen call@freelancy.fi.
Piipahda myös osoitteessa www.freelancy.fi.
Tehdään yhdessä hyvää ja pidetään pyörät pyörimässä.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen vastuulliseen johtopositioon sinua

Chief Operating Officer

Vastuullesi saat liiketoiminnan kehittymisen ja tuottavuuden. Kehität ja uusia malleja, ideoit sekä konseptoit myynnin ja markkinoinnin palvelumalleja ja -ratkaisuja, unohtamatta vahvaa vanhaa perustaa. Prosessit, sopimushallinta, rahoitusmallit ja statistiikka ovat leipälajejasi.
Sinussa on energiaa ja kirkkaat tavoitteet ohjaavat toimintaasi.
Olet vienyt läpi vaativia projekteja ja pidät tekemistä jatkuvasti aktiivisesti yllä.
Olet asiantuntija ja vakuutat kuulijat esiintymiselläsi. Herätät huomiota ammattitaidollasi ja persoonallasi myös omassa työyhteisössäsi. Sinua arvostetaan johtajana. Viestisi sisältää ajattelun aiheita ja olet selvillä mitä maailmalla tapahtuu.

Olet tutustunut matkallasi myös teknisen kaupan alueeseen. Koneet, huollot ja jälkimarkkinointi ovat yhtälönä sinulle tuttuja. Strateginen ajattelu on yksi vahvuuksistasi ja brändin rakentaminen on sinulle myös tuttua. Uskot tarinan voimaan ja teet sen todeksi. Olet ollut rakentamassa laajoja kokonaisuuksia ja saanut asiakkaat vakuuttumaan sinusta sopimuskumppanina.
Sinulla on ymmärrys myös jälleenmyyjän maailmankuvasta ja tunnet tavan toimia.
Saat haltuusi alan suuren brändin maailman sekä olet yrityksen tulevaisuuden avainpelaaja ja toimitusjohtajan ketjukaveri. Kansainvälinen toiminta on sinulle myös tuttua.
Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Ajankäyttösi ja intohimosi kohdistuvat tekemiseen.
Takanasi on tukeva koulutus ja kokemuksen kilometrejä vastaavista tehtävistä.
Tulet erinomaisesti ymmärretyksi suullisesti ja kirjallisesti ainakin suomen- ja englanninkielellä.
Jaksat edelleen nöyrästi panostaa uuteen ja vahvistaa vanhaa. Vaadit itseltäsi tapahtumia ja uskallat myös vaatia niitä muilta.
Et pelkää kireitäkään muuttuvia aikatauluja, etkä haastavia tilanteita.
Tulosorientoitunut kulttuuri kantaa vastuun asiakkaiden menestyksestä.

Jos Sinua aidosti kiinnostaa olla mukana eturivissä luomassa uutta, lähetä oma tarinasi sekä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen call@headhunterhouse.fi
Merkki COO.

 

Headhunter House etsii yhteistyökumppanilleen sinua

HR Business Partner

Olet aikaansaava ja kehittämishenkinen ammattilainen. Kurssisi on eteenpäin vievä ja olet tekijätyyppi. Haluat luoda ja kehittää parempaa henkilöstökulttuuria sekä parantaa toiminnallisuutta, joka tukee liiketoimintaa. Kokemus, näkemys ja vahva ote kuvaavat sinua hyvin.

Tehtävässä otat vastuun Suomen prosesseista ja kehität henkilöstökäytäntöjä ja olet osa globaalia tiimiä. Kokemusta vaativiin tehtäviisi sisältyy esim. paikalliset sopimukset, työehtosopimusten tulkinta ja täytäntöön pano, rekrytointi, työkykyasiat sekä työsuhteen elinkaaren hallinta. Vastuullisuus on myös meille erittäin tärkeä asia. Kokemus palkkahallinnosta eduksi.

Haluat kehittää yrityksen tulevaisuutta tukevia asioita, kuten esim. rekrytointia ja oppilaitosyhteistyötä. Mietit messut; missä pitää olla näkyvillä sekä valitset parhaat rekrytointikanavat. Kumppanuudet ovat myös vastuullasi. Olet kiinnostunut tehtävän kuvan luokituksesta ja osallistut osaamisen kehittämiseen. Haluat olla vahvasti mukana tukemassa kehitystä ja henkilöstötyytyväisyyttä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemus monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä. Kielitaitosi kattaa ainakin sujuvan suomen ja englannin kielen kirjallisen ja suullisen osaamisen. Muu kielitaito ehdottomasti eduksi. Olet läpivienyt yhteistoimintaneuvotteluita. Myös tehtävään kuuluvat rutiinitkin sujuvat sinulta. Henkilöstöhallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttuja ja haluat tuoda uusia näkemyksiä ja kehität toimintaa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pärjäät niin toimistolla kuin tehtaallakin. Organisointi on sinulle luontevaa ja osaat tehdä päätöksiä. Olet toiminut aiemminkin henkilöstön edustajien kanssa ja se on sinulle luontaista. Olet varma ja määrätietoinen.
Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen henkilöstöhallintoa kokonaisvaltaisesti. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä erittäin osaava henkilöstö. Sekä viestintä että markkinointi ovat osa henkilöstöyksikköä. Erinomainen mahdollisuus seuraavaan vaiheeseen sinulle, jos ajatuksissasi on ottaa seuraava askel urallasi.

Tarjolla monipuolinen tehtävä ja näköalapaikka kansainvälisessä teknologiayrityksessä ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi dynaamisessa perheyrityksen arvomaailmassa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja myönteistä asennetta.

Jos tämä oli suoraan sinulle, palaa paluupostissa tarinallasi sekä ansioluettelollasi palkkatoiveineen ja lähetä ne osoitteeseen call@headhunterhouse.fi. Merkiksi HR Business Partner.

 

Yhteistyökumppanimme etsii sinua

Arkkitehtiopiskelija

Olemme konsepti- ja kiinteistökehitystoimisto, joka työstää erilaisia ravintola-, hotelli-, toimitila- ja retail-hankkeita.
Usein työmme lähtee liikkeelle tutkimuksesta ja strategiasta, päättyen tilan sisustussuunnitteluun ja viimeistelyyn. Hyvä esimerkki työstämme on Wiklund-kokonaisuus Turussa: strategiasta Walo Rooftop -baarin joulupallojen kiinnitykseen saakka. Nyt tarvitsemme parveemme tukea, alkuun ainakin osa-aikaisessa muodossa. Muutaman vuoden arkkitehtuuria opiskellut reipas ja rento henkilö olisi täydellinen lisä toimistoomme.
Työn voi tehdä pääsääntöisesti itselleen sopivana ajankohtana, joskin asiakkaiden kanssa sovitun aikataulun mukaan. Osaaminen: AutoCAD, Sketch up tai jokin muu 3D-ohjelma, yleiset toimisto-ohjelmistot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si ihan vaikka heti osoitteeseen call@headhunterhouse.fi, mutta viimeistään 13.12.2019 mennessä.
www.flock.fi